Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ομάδα Γονέων στο Κοκκάρι
Τετάρτη 05 Δεκέμβριος 2018, 17:00 - 19:00
Επισκέψεις : 264
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την Τετάρτη,7 Νοεμβρίου ξεκινάει στο Κοκκάρι ο κύκλος 6 βιωματικών εργαστηρίων για γονείς παιδιών κι εφήβων τον οποίο διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ. Σχολείου Κοκκαρίου. Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη,από τις 5.00 έως τις 7.00 μ.μ. σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κοκκαρίου.

Οι συναντήσεις έχουν στόχο να ενισχύσουν τους συμμετέχοντες στο γονεϊκό τους ρόλο, παρέχοντάς τους το κατάλληλο πλαίσιο για να επεξεργαστούν βασικά θέματα που απασχολούν κάθε γονιό, όπως η βελτίωση της επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια, η οριοθέτηση, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης αλλά και της αυτονομίας των παιδιών κ.α. 
Τα εργαστήρια θα έχουν βιωματικό χαρακτήρα, δηλαδή η επεξεργασία των θεμάτων θα γίνεται μέσω της ενεργούς συμμετοχής των μελών της ομάδας. Με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του συντονιστή, τα ερωτήματα και οι εμπειρίες των μελών θα συνδιαμορφώνουν το περιεχόμενο και τα συμπεράσματα των συναντήσεων.

© 2018 All Rights Reserved. Designed By