ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ

 

 

Το Κέντρο Πρόληψης Νομού Σάμου, «Φάρος», προκειμένου να απαντήσει στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας, δέχεται ατομικά ραντεβού στα γραφεία του, τόσο στη Σάμο όσο και στο κτίριο του Παραρτήματος στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας.


Άνθρωποι που νιώθουν την ανάγκη να μιλήσουν σε κάποιον ειδικό, μπορούν να επισκεφτούν το Κέντρο, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση προκειμένου να καθοριστούν η ακριβής ημερομηνία και η ώρα της συνάντησης.


Δεδομένου ότι στόχος του «Φάρου» είναι η προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας του ανθρώπου και η πρόληψη από οποιαδήποτε συμπεριφορά ή στάση που θα την έθεταν σε κίνδυνο, δεχόμαστε αιτήματα που σχετίζονται όχι μόνο με τη χρήση ουσιών αλλά και γενικότερα, με προβλήματα επικοινωνίας στην οικογένεια.


Στόχος μας είναι η ανακούφιση και η στήριξη του ανθρώπου που έρχεται στο χώρο μας ή, αν αυτό δε μπορεί να γίνει στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχει ένα Κέντρο Πρόληψης, η παραπομπή στην καταλληλότερη για κάθε περίπτωση δομή.


Η δυνατότητα για ατομικές συναντήσεις με τα στελέχη του «Φάρου» δίνεται και στους κατοίκους των Φούρνων με την ευκαιρία των υπολοίπων δράσεων, τις οποίες υλοποιεί ο «Φάρος» εκεί. Τα ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά με τους ενδιαφερομένους και πραγματοποιούνται σε κατάλληλους για τέτοιου είδους συναντήσεις χώρους.

webmail